Thursday, December 3, 2009

WTF! .bola apa dalam baju?.

haa... bola dalam baju? apa tu? erm.. erm..

ala.. bola dalam baju... budak laki suka.. budak perempuan pun suka juga. tak semua tapi ada la certain2..

Betul ni. tak tipu..

apa dia?


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



hoho.. bukan apa.. gatai no hangpa ni.. laju ja scroll bawah.. sebenarnya just nak bitau yang team bola Real Madrid dah maju setapak dengan melancarkan koleksi pakaian dalam lelaki dan wanita dengan brand Real Madrid. Betul3x.. Nak gambar? Kejap ek.. Scroll lagi kat bawah..



 (picture credit to thesun.co.uk)


oops.. ter '18sx'  pule..
kepada peminat2 bola sepak team Real Madrid sejati, ini lah peluang anda untuk tambah lagi koleksi souvenir Real Madrid anda.. ^_^


10 comments:

Farhah (applegreen) said...

yeay!yeay!idop real madrid..upsss!:P

Khairil Hafizi said...

peah - ngek.. ko nk bli ke? haha

Farhah (applegreen) said...

belum boleh beli lgik..nnti kalo duet aku berlebey2 ke bru aku beli~tapi real madrid tetap di hati~hahha

Khairil Hafizi said...

peah - hoho... baru aku tau dowh ko sokong real madrid.. memang x klik ngan sur, farah, dan laen2 la nh..

Farhah (applegreen) said...

owh tidak..aku adelah fan real madrid..bukan liverpool, man u, arsenal mahupun chelsea..hahah!tapi man u ade laa sokong sket2 itupun sebab owen yg comel:P

Khairil Hafizi said...

peah - haha.. nh bkn sokong man u.. nh sokong owen kot..

Farhah (applegreen) said...

eh, tak bleyh ke?hahaha~doa2 cpt owen masuk real madrid..:P

Khairil Hafizi said...

peah - hahaha... xper2.. owen da pnh msuk.. xsuccess lgsg.. pastuh kuar msuk newcastle..

Farhah (applegreen) said...

hahaha..sebab die jadik substitute je..takpe r...owen duk dekat man u diam2 sudeyh~:P

Khairil Hafizi said...

haha... itu mcm ka.. isk2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails