Tuesday, September 6, 2011


Aku Bertahan Lyrics

"Sedih...
Ku tahu kini perasaanmu kepadaku
Sedih...
Saat kau tak yakin kepadaku
Akan cintaku

Jalan berliku takkan membuatku
Menyerah akan cinta kita
Tatap mataku dan kau akan tahu
Semuanya yang kurasakan

Aku bertahan
Karena ku yakin cintaku kepadamu
Sesering kau coba tuk mematikan hatiku
Takkan terjadi
Yang aku tahu kau hanya untukku

Aku bertahan
Ku akan tetap pada pendirianku
Sekeras kau coba tuk membunuh cintaku
Yang aku tahu
Kau hanya untukku"
  lagu ni sedap.. dan sangat memberi kekuatan..saat aku rasa putus asa dulu..
awak, saya dah baca post awak..dan awak perlu tahu, sikit pun saya tak pernah nak salahkan awak..i never was, not now, never will i ever blame you for what happened before..
saya tak tahu apa sebenarnya yang saya nak..saya memang lemah bila saya perlu buat keputusan..mungkin itu bukan kepakaran saya..
mungkin saya terlalu sayangkan awak..saya tak mampu lukakan hati awak..saya takut kalau-kalau bila saya tegur awak, saya akan kecikkan hati awak..atau saya akan buat awak terasa..atau buat awak sedih...atau buat awak marah...saya tak nak lagi, tak sanggup buat semua itu pada awak...
sebab itu kot saya kata saya tak nak bagi komitmen pada awak..mungkin awak harapkan saya jadi hero awak..pelindung awak.. penjaga awak..tapi sekarang, more than ever, i feel that i can't..
saya tahu saya bersalah..saya salah didik awak...saya terlalu manjakan awak..terlalu menatang awak macam minyak yang penuh..mungkin sebab itu awak rasa terlalu selesa..mungkin juga saya selalu pendam apa saya rasa..dengan sebab-sebab yang saya bagitau awak..dan akhirnya ia makan diri saya balik..
kepala saya celaru.. serabut...saya tak tahu apa saya nak buat..apa saya nak pikir..even sekarang pon saya masih lagi serabut..saya tak tahu apa nak tulis..apa nak cakap..apa nak bagitahu..
saya minta maaf, minta maaf sangat-sangat for always hurting you..and making you feel like being ignored..and buat awak rasa ditinggalkan..dan buat awak rasa macam-macam yang tak baik..saya minta maaf, saya lukakan hati awak..saya minta maaf, saya tak mampu jadi teman yang sempurna untuk awak..yang sempurnakan hidup awak..
saya masih lagi mencari tujuan hidup saya..apa yang saya perlu lakukan..saya tak sanggup hurt people i care soo much..people i love soo much..people that means a lot to me..
saya minta maaf tindakan saya ini, buat awak sedih, dan susah hati setiap masa..saya cuma perlukan masa..moga Allah berikan petunjuk yang terbaik untuk saya, untuk awak, dan untuk kita..saya terlalu sayangkan awak..lebih pada nyawa saya sendiri..dan saya hanya nak awak dapat yang terbaik untuk awak..jika Tuhan kata saya yang terbaik untuk awak, harap Dia tunjukkan..dan kalau ada orang yang lebih layak untuk awak, pun saya harap Dia dapat temukan..sebab saya hanya nak yang terbaik untuk orang yang saya sayang..
saya sayang awak..

2 comments:

oyenks said...

hmmm. be strong and pray the best for both of u.

Nat Giny said...

Nice Entertaining Blog with pics, info and I have added feed in hunt for some extra posts.
Bangalore Escorts

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails