Friday, April 2, 2010

lu, kalau keturunan orang palat..


Kalau tak reti nak basuh barang, laen kali jangan pakai..
perangai macam fuck..
aku da seminggu tak sentuh dapur tuh..
alih-alih pagi ni tengok periuk nasi aku, dalam da berulat..

fuck ape doh! da tau nasik korang tak abih, tinggal sesudu-due, g la buang pastuh basuh..
bodoh sangat ke tak reti pikir?
ke mak bapak korang orang bodoh?

lu orang wat lancau kat gua, gua akan wat lancau 2-3 kali ganda kat lu..
lu wat palat pkai barang gua, gua palat lu punya barang 2-3 kali ganda..
kalau sape2 yang terasa tuh, lancau ar lu! fuck! ko mintak maaf pon aku tak nak..

agak2 ar pon nak jimat, aku da bg pkai periuk nasi, bg pkai griller, reti-reti2 ar korang nak basuh..
aku igt lapik griller tuh letak kt pinggan2 tuh da bsuh, satgi aku ambik, penuh butter ngan lemak2 haram jadah fuck ape ntah..
butoh ape basuh pon xbersih...
ke korang memang tak basuh, pastu letak je kt tepi bajet da basuh..

perangai da macam pukimak! mak bapak korang macam pukimak!
darah daging cam lancau!

8 comments:

Farhah (applegreen) said...

uih..gile marah.bersabar yer.mungkin ade sebab2 munasabah brng2 ko jadik mcm tuh ker. salah org mmg nampak, salah kite ade nampak?

so, fikir2 kan lah sebelum marah2 org yer :)

anyway kin,bersabar x rugi pon :) ade care lain lagik lebih elok. tampal nota ker, bg warning ker, okies?

take it easy~

kersani said...

nice one bro!

ni kalau translate dalam 3 bahasa baru sedap nih.

kadang2, cakap melayu memang laknat-laknat ni tak faham.

kena sound tamil sket!!!

Khairil Hafizi said...

notis = checked!
warning = checked!
effect = 0

salah aku mungkin aku tak nampak.. oh well, kalau berani, sound je la..

aku bukan trus ngamuk2 macam ni.. bende bkn skali jadi.. aku da penah simpan brg2 aku, tp orang2 duk mntak nk pkai sgt.. aku bg la blk.. igt da brubah.. tp kalau da keturunan anjing dan babi, memang camtuh la jugak sampai mati..

Khairil Hafizi said...

matpi = manusia kalau da bodoh, ko maki depan2 pon takder perasaan..

Farhah (applegreen) said...

huhuhuhuhu~nasib badan -___-"

Khairil Hafizi said...

skali due bley la pk nseb... lme2 xley la trime..

anak melayu said...

my suggestions:

1. sula
2. simbah asid
3. bogelkan
4. bakar bulu mereka
5. curi seluar dalam mereka

p/s: saya cuma ikhlas mahu membantu. good luck!

Khairil Hafizi said...

anak melayu - wah, cadangan2 itu sgt bernas dan memberangsangkan.. great.. aku rase kalau wat combo pon ok.. bogelkan, then ikat kat pokok mangga berkerengge... den simbah air gula kt die... lepaskan kerengge.. then rejam dengan batu dari jarak 5M.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails