Thursday, April 15, 2010

you hate me?


Hari ni aku nak wat satu post yang diharap mendapat reson yang tinggi di kalangan rakan2 pembaca..
aku nak wat post tentang perkara-perkara yang aku rasa ialah negative tentang aku..
so, if korang rase ader lagi yang aku tertinggal, korang taruk je kt comment k?
klau nak anonimous pon bley..
okay, lets start shall we?

  1. mulut aku memang tak boleh kontrol.. hampir 24 jam akan pot pet pot pet
  2. aku suke pasang lagu kuat2, tgk cite kuat
  3. aku suke kutuk orang, mulut takde insurans..
  4. aku sorang yang gatal, mate mmg ssh nk kontrol..
  5. aku superb nye pemalas, slagi aku bley skip, aku skip
  6. untuk orang yang tak kenal aku, aku sgt kuat menipu, so padan muke korang
  7. aku sangat boros, bg RM500 arini, esok, luse, tulat, da abih
  8. aku susah nak percaya orang, so sori la kawan2
  9. aku suke lari dari meeting
  10. aku lebih senang bagi keje kat orang lain
  11. aku suke stereotaip orang
hurm.. itu je aku dpt pikirkan for now, so klau korang rase ader korang nak tambah, just tambah okay..
bgus jugak dapt komen2 dari korang, membantu aku muhasabah diri..

5 comments:

Farhah (applegreen) said...

nie kalau HR company bace ko punye post nih.mmg sah2 ko kene reject kin :P

Khairil Hafizi said...

hahaha... biarlah... i'm professional.. as long as u dont care how its done, i'm okay with it... moto aku, "just let the job be done.. anyway, any style.." haha

Orkid said...

untuk orang yang tak kenal aku, aku sgt kuat menipu, so padan muke korang ---> ish menakutkan. ni mmg aku xtaw

aku suke lari dari meeting ---> sangat! tapi nak post tggi2 kan? ko memang! ahahha.

no offence beb. :)

Khairil Hafizi said...

hahaha... untuk orang yang tak knal la..
lagipun bkn aku tpu ape... klentong saje2 bg kenekan orang... merapatkan silaturahim.. haha..

well, klau da jd orang penting, mne sempat meeting.. ke hulu ke hilir.. hahahaha~

victoire said...

perh layan duh bace blog ko keane..
aku stuju ko mmg mulut pot pet2 24 jam..
tu yg layan beb. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails