Wednesday, September 8, 2010

update, update dan update!

fuhh fuhh fuhhh..
abih bersawang dah blog ni..
lama sangat tak update ni..

oh well..
a lot of things happen this past few weeks..
sampai tak sempat nak update blog..
and inspiration pon takde time nak update blog..
lantas blog ni pon terbiar..

oh well..
lets go stret to update..
alhamdulillah dah dapat job placement from Mr P last week..
tapi kena campak kat Terengganu plak..
haish.. kasar sungguh hadiah hari raya Mr P ni..
takpe la..
skang da ader alasan nak naik flight selalu... hehe..
(to infinity.. and beyoooond! err... ngarut la plak~~)
source:google.com

akan start training for executive lepas raya, so memang gigih la mencari umah sewa sumer..
and harituh pon rush2 coz document-document yang kene fill in and offer letter sampai lambat..
kelam kabut la sikit..
*
*
*

other than that, aku ader menang contest Vampire Sucks kat Galaxieblog..
so hadiahnye dapat double complementary pass untuk tengok Vampire Sucks..

 *untuk yang tak tau, Vampire Sucks ni parody untuk Twilight Saga*

so, who is better to take with me than my sister yang juge Twilighter..
haha.. padan muke kau~
*
*
*

last weekend my sayang, Suraya dah balik from Korea.. yeaaa~~
tapi last Monday dah kena g Singapore lak.. huk2..
my sweetheart training elok-elok tau..
abang mish you a lot! much-much!
*
*
*
*


and las but not least, sempena nak raya esok ni..
saya dan isteri *ehem* ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog..
maap zahir batin..
semoga Ramadhan tahun ni Ramadhan yang diberkati untuk semua..

(sile klik pada gambar untuk saiz sebenar..)





*mood raya still takde.. so just lepak-lepak je la kot..*

7 comments:

anis said...

Selamat hari raya Keane!
Nanti bila dah keje kat Terengganu, leh la jalan2 ngan ko n Sur

Aku boleh jadi tourist guide and photographer korang.Hahaha

Selamat hari rayeee! :0

Khairil Hafizi said...

yezza.. slamat hari raya anis.. kang klau nak ronda2 ganu memang aku tnaye ko ngan ojan.. haha.. bwk aku pusing mkn2.. tuh yg wajib.. makan beb!

Khairil Hafizi said...

oh yer.. kim salam kt abg ko wei.. lme sgt xjmpe dier..

mr khamsani said...

Selamat hari raya keane..makan banyak2 sampai lagi gemuk. thanks haha

Khairil Hafizi said...

en kham! apa khabar orang canada.. haha..selamat hari raya.. taun ni raya kt perantauan lagi ka?


p/s: aku da kembang abih la kham oi.. bulan posa pon naek 2kg.. hahaha

oyenks said...

kohonggrates Keane!
Takpe la Ganu. Boleh buat post Jalang2 cari makang kat sana pulak. hik hik

Khairil Hafizi said...

hahaha... itu yang ko tggu2 kt blog aku ek.. no problem.. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails