Monday, January 11, 2010

OMG! baru-baru, semua baru!

fuhh2.. uhuk2... mak aih, da bersarang da blog aku ni..
lame betul aku tak update..
aik? Mr Spidey ngan Mr Snakey pon da buat sarang kat cni?
perli ke ape.. cess..

walau da berminggu-minggu berlau, aku still nak cakap Happy 2010!
yeah! tahun yang dinanti-nantikan.. (yealah sangat~)

Coz this yer is the final yer~
yezza... betul2.. korang tak salah baca..
this coming semester kt UTP will be my last in UTP (amin..)
hope dapat grad ngan cemerlang lah nanti..
(oh yer, result nak kua da this week, maybe dalam rabu or khamis.. fuh2.. mntak2 aku score...)

wow, da tua rupenye aku.. diam2 da final sem..
pasni lak da stat kene bgn pagi, drve, nek lrt, nek lift 2 tgkat, msuk opis, meeting, presentation, kua opis, nek lrt, drv dlm jam, then smpai umah dan tdo every weekdays..
ouh, sangat terancang rutin itu~

so this final sem, the theme for me would be 'Enjoy, and better be Spontaneous'..
aku nak enjoy my final smester, wat ape aku nak, enjoy with my baby gurl Suraya and friends sepuas-puasnya..

bermula dengan aktiviti spontan pada 2hb Jan, 2010. yeah! awal2 lagi da wat.
dengna spontan nye aku, Daniyal, Ojan & Azpa telah buang tebiat dan beli rollerskate..
apsal beli? saje~ haha.. sbb tringin nak maen~
So Ojan ngan Daniyal yang bersemangat siap bli full set cover untuk keselamatan..

k2, tak mau crite panjang, korang enjoy je la pic2 kat bawah nih okay?



aksi lompat-lompat on air: Dari atas(aku, Azpa, Daniyal, Ojan)





..more pics you guys kena usha kat my FB la ek..
search for Khairil Hafizi..


oh ye, sedikit entri yang ader kena mengena ngan tajuk:
aku tengah wat post ni in my new room, at my new house, at my new block using my new wireless adapter for internet connection on my new Windows 7~
oh ye,
Selamat Tahun Baru!

6 comments:

An aNgeL WrOtE my StoriES hEre said...

wah~hepynye dpt men rollerskate~agak gile tp sronok!!hee

OoizzioO said...

teletubies main rollerskate

Khairil Hafizi said...

nisah - best wei... layan2..

Khairil Hafizi said...

izzi - kata2 kertu da expired..

SuRayA^i. said...

i wonder ble d nx tym roller blade tu akn sntuh jln~

Khairil Hafizi said...

sur - haaa... soon... soon..~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails