Friday, August 27, 2010

you're an inspiration~


sapekah yang dimaksudkan?
oh tidak lain dan tidak bukan..

hehe.. owner blog pon nak capap skali~

sekarang ni kan, Korean-madness da jadi satu trend kat mesia..
even kat radio Era pon, da masuk carta tiap-tiap malam..
kat 8tv pon, ader late nite show yang tayang video-video klip korea..
drama korea apetah lagi.. macam pisang goreng panas kat kedai-kedai CD...

dan bila adik-adik junior di UTP dapat tahu bahawa salah seorang senior mereka dapat bekerja dengan Korean Air, ape lagi, memang bertambah excited la diorang..
sebab diorang pon nak merasa jugak kerja ngan company-company Korea..
sempat jugak la aku print screen aksi-aksi diorang yang excited kt fesbuk...

antara status-status dan respon-respon kat  fesbuk.. (click kat gambar untuk image yang lebih clear)

all I can say is this..
I'm proud of you dear..
you have been the inspiration to those kids...

and you have always been my inspiration..
♥♥♥♥♥~I love you~ ♥♥♥♥♥




p/s: enjoy your trip okay? make sure dapat jugak makan bibimbap ngan chamchi chigae tuh tau~

7 comments:

oyenks said...

haah la keane, memang wabak korea serius. babe aku sorang pun akan fly ke sana pas raya nanti.
then tgk awek ko g korea gak. aigoo jeles dgn dorang nih aih.

Khairil Hafizi said...

hahaha.. ko pon K-fans gak ker.. aigooo~

neway, membe ko g korea untuk ape? keje ke?

oyenks said...

haah, keje kat Msia tapi kena hantar training kat sana. kenapa mesti Korea? ah jeles!

Khairil Hafizi said...

aku rse bos company dier pon gile korea kot.. tuh hantar p korea.. hoyeah.. memang sejibik la cam suraya... dapat keje mesia training korea.. oh korea... seb bek aku xgile korea macam anda2 semua~

lyana rosli said...

waaa. gle famos ktorg. haha.
btw,, ak cte kat bpk ak pastu die ckp bgus la, then die suh ak apply jgk nnt. hahaha.

Khairil Hafizi said...

yana - wah, bapak da kasi sapot.. ape lagi.. mintak la bapak ko sponsor kelas bahasa korea beb.. ambik ujian siap.. ader sijil lagi senang nak score interview..

SuRayA^i. said...

-.-"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails