Saturday, August 29, 2009

ILY! .Di tepi pantai yang indah..~

huhu... pantai2..
akhirnya berjaya melunaskan hasrat The Mrs. nak g pantai;
setelah 2-3 postnye di blog yang mengandungi unsur-unsur pantai disiarkan.

Kerana terasa amat tensen dengan kerja2 yang melambak2, The Mrs ajak aku kua jalan. Terus tanpa berpikir panjang aku ajak dier g piknik kt tluk batik. On the way tuh kitorg singgah kat pasar malam lumut and beli satay, apam balik, rempeyek mini dan air tin untuk bekalan bukak pose.



Sampai-sampai je kt pantai, The Mrs trus memulakan aktiviti bergambar dengan kameranya. Tak sampai snap yang ke sepuluh, tup tup abeh bateri. Upenye bateri xtuka since trip g Langkawi arituh.. (-_-)"
Namun itu tidak menjadi halangan kepada dier. Kamera henpon trus menjadi alternative dan kitorg pon snap sane, snap sini non stop sampai henpon tuh pon hang (-_-)". Aku sebagai jurugambar sampingan tak bertauliah pon turut mengambil bahagian dalam aksi2 bergambar.

 
 
Kat bawah nih adalah antara hasil-hasil kerja aku yang tak bertauliah dalam aktiviti fotografi.

aku agak kagum dengan hasil kerja sendiri sebab macam orang laen yang snap. The Mrs langsung xprepare kne snap sbb mostly candid je. hehe. Sowi ek klau gamba awak xcomey. =D

Yang kt bawah nh pulak hasil kerja The Mrs.



Kitorang lepak kat situ sampai maghrib then bukak pose kt tepi pantai. Walaupun ader la ujan sket2 tp maseh boley menjamah selera. Oh ye, time makan lupe nak snap. Lapa sangat kot. huhu..



Conclusion dier, best! best! best! Nanti kite g lagi jom yang!

5 comments:

SuRayA^i. said...

jom jom~

Khairil Hafizi said...

huhu...laen kali plak k~

SuRayA^i. said...

okai~

Anonymous said...

isk... bulan pose pun bley peluk2.. da kawen ke???
sorry lau terasa

Khairil Hafizi said...

terime kasih kerana komen..
ssh2 jer..
laen kali letak la name..
susah nak terima kasih..
jangan ler segan2 letak name laen kali yer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails