Saturday, September 12, 2009

OMG! .Hilang Sore Menjerit

Haiyo... bangun2 pagi trus bukak dashboard..
trus la aku menaip..
 eh2..jap.. pagi ke nh?
err... pagi la kot.. kul 12.30 tapi gelap lagi.. hehe..


semalam amat menarik..
mule2 g kuar bli kain utk baju raye and sampin..
shopping kt greentown mall with my hunny~
agak pening memikirkan kombinasi warna kain dan jenis..
lalu kt nagoya tekstil tuh, aku nampak segulung kain design ala2 Burberry..
"wow, menarik jugak kalau wat baju spasang tema Burberry nh.."
(idea yang ditolak awal2 oleh hunny..~ -_-")
then lepas pusing satu greentown smpai xigt da bpe kali naek trun escalator,
aku decide la bli kain kaler ijau gelap.. nak bag i matching ngan kain baju raye hunny..


then petang tuh we all reramai (xder la ramai sgt~) g buke pose kat ikan bakar lumut..
sile refer gamba2 and news di link2 berikut.. (hunny, foo, peah)
agak byk menu2 yang diorder oleh en remy dan en ishak ketika itu..
aku ngan hunny sampai lambat sket coz kitorg stret dari ipoh..
so sampai2 je makanan trus sampai, dengan berdulang-dulang lauk-pauk..
ikan toksah cakap la... macam-macam resipi ader.. 3 rase ader... stim pon ader... ikan bakar wajib la ader kan.. then air pulak klau xsilap dekat 4-5 jag la jugak..
walaupun makanan tuh sangat banyak tapi farah still berjaya mengabihkan semua makanan even dari meja orang laen dengan licin dan saksama..


 
credit to foo for taking the pic and peah for editting it.. ^_^

 lepas makan aku, hunny, zety ngan tirah g lepak2 kt waterfront jap.. saje jalan2..
diorg malas nak balik UTP lagi...
kitorg lepak kt situ kejap.. ambik gamba sane.. ambik gamba sini..
 gelap xgelap redah je diorg nh..

lepas penat posing maut diseluruh ceruk pantai lumut tuh, kitorg pon bergerak la balik..
tapi sempat lagi detour kejap g manjung, bli makanan sahur kat McD..
(motip bli makanan sahur kul 10 malam.. haiyo2.. nh cam xsempat sampai sahur da hadam je nh.. haha)

sampai2 je kat UTP, trus aku me'roger' Matpi dan rakan2 g tgk match Man U..
naek blk letak barang and trus sarung jersi Man U terchenta..
oleh kerana yang laen da sampai mapley dlu utk tgk game Arsenal and game Liverpool,
so aku trus la pecut kete aku langgar semua bonggol2 kat dalam UTP trus ke Old Mapleyford..
sampai2 je match da nak stat, so aku trus capai krusi mane ader and trus ambik posisi paling senang aku nak melompat sorak and senang nak cabut kot2 Man U kalah..

 
credit to bleacherreport.com

game yang sgt thrill sebab Spurs score dulu dalam mase 45 saat..
time tuh tbe2 byk lak orang ngaku sokong Spur.. gile hipokrit sekor2.. -_-"
bile Man U score balik 3 bijik gol aku tengok orang same jugak la yang sorak.. hadus~
yang tadi duk kutuk2 Man U aku usha balik da lesap.. da balik ke? haha..
game jadi best bile Man U tinggal 10 orang, Scholes kne red card, tapi Man U still control game sampai abih..
game yang sangat thrill sampai abih sore aku jerit2..

all in all, semalam memang sangat menarik dan memenatkan..
dengan pak2 itam yang bising ape ntah bertekak pasal Arsenal nye game..
and court futsal yang sangat kosong pada hujung minggu.. (awkward..)
thanx to all yang g buke pose same2..
lepas nh bile la kite nak g buke same2 lagi..
pasnih nantikan BBQ raye anjuran aku, bido and da geng..

2 comments:

SuRayA^i. said...

-_-" smgt gile tgk bola smpi ilang sore..

Khairil Hafizi said...

huhu... xdapat kontrol... semalam nye gam intense gile.. huhu.. lagi pon kt ameeth ramai fan man u.. so semangat la tengok bola.. huhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails