Sunday, May 2, 2010

Lime mende yang bagi aku hepi gile?

Wahhh..wahhh wahh... Mr Fauzan tagged saye lah.. first time.. hehe..
Tengok sumer orang wat tagged yang same, mungkinkah tengah trend ini sekarang? hehe..

Ok la, klau nak cakap mende2 yang buat aku hepi, banyak je.. coz aku ni Happy Go Lucky..
senang happy, tapi senang gak stress kadang2.. wakaka~

kalau nak 5 je, nh je la yang mampu aku pikir dulu skang..


1.bila Cik Suraya hepi. The equation is simple. When she's hepi, I'm hepi. When she's not, I can't be hepi.

2.bila dapat enjoy sakan and dapat wat pape tanpa pikir pasal sape2. sangat sronok bile rase nak wat je, trus je wat. xperlu planning, xperlu details. only initial ideas. whatever happens next, let it be. wat dulu, pk kemudian. yeah!

3.mencapap dan mencapap dan mencapap. yeah2, boooo boooo keane booooo. tapi aku memang suke gile bab2 mencapap. wat havoc tengah2 orang ramai, tanpa rasa malu. lagi over lagi best. sangat seronok bile kenal ramai orang and ramai orang kenal aku. it a pleasurable feeling when being famous. Privacy? 2nd thing. haha.. Ok per ble ader orang cakap pasal kita. xkesah la baek ke, buruk ke, as long as ade orang ckp pasal kita.


Ada satu pepatah bahasa Inggeris yang aku blaja time form 4 dlu, aku igt smpai skang.

"It's better for people to talk bad about you, than not to talk at all. Coz when they say something about you, that mean they still care of what you do"

4.Tiada masalah duit! yeah, aku paling tak suke pk pasal duit. aku sangat gembira bila banyak duit. duit, duit, duit! muahahaha~

5. dapat jadi no 1. aku suke jadi no 1. aku tak suke kalah. never ever. kalau aku kalah, most of the time aku akan sakit ati, sometime aku akan dendam. nothing can ever substitute winning. never!




tagged:
5.foo

2 comments:

Fauzan Abdullah said...

wah! attention seeker! suka suka suka :P

Khairil Hafizi said...

haha.. born with it.. and lovin it!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails