Monday, June 21, 2010

barbekue ala mahasiswa pencen.

sebagai pakar barbekue, sekali lagi dak-dak techies telah mengadakan aktiviti bakar-bakar yang pertama setelah bergelar penanam-penanam anggur baru..
barbekue yang telah di-mastermind-kan oleh ketua kelas MDEC job camp kitorang,
Snr Emmanuel John Kme dan dibantu oleh rakan-rakan kelas yang telah lama berkecimpung dalam bidang bakar-bakar ni..

so, guess of honour untuk BBQ kitorang this time ialah instructor kelas kitorang..
yang telah menjadi sifu kitorang untuk 2 minggu yang lepas ni..
mungkin lepas ni kme dah boleh pretis panggil instructor kitorang kakak kot..
hehe.. jangan mare~

kali ni, the boys lak yang kene jadi chef untuk perap-perap daging so, memang osem la makanan yang kitorang sediakan~
*motip angkat bakul sendiri.. ok, sile muntah sekarang. 0.o

lepas makan-makan, kitorang pon menjelajah pusing-pusing utp untuk sesi camwhoring plak..
oh well, bila techies dah dapat kamera..

korang tengok je la gambar-gambar ni okay?
nak lagi clear just click gambar tuh k?

*aktiviti bakar-bakar yang diseliakan oleh.. ehem2.. saye sendiri.. hehe~

*bila techies dah start camwhoring..

*watak-watak utama~



p/s: yes! brazil menang!denmark menang! portugal kenduri kimchi malam ni! yeeehaa!

2 comments:

SuRayA^i. said...

amboi, knp sy jdik wtk utama~

Khairil Hafizi said...

hehe.. isteri pemilik blog mesti la jadi watak utama.. huhu... main actress.. huhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails