Saturday, June 19, 2010

cube teka lunch saya hari ni..

haa.. da teka? dapat? tak dapat?
.
.
.
.
.
.
.
haa... betul ke korang teka?
yezza, yang tuh la lunch ku pada hari ini..
laksa lagi~

hahaha~ maaf la yer.. tengaok kemaruk nak makan laksa lagi ni..
still tak puas sebab tak dapat cari laksa kuah pekat and pedas masam-masam kaw-kaw lagi ni..
(eh2.. demand sangat aku ni.. :P)

*model yang tidak asing lagi, Cik Suraya ku yang terchenta~

hari ni makan dekat sket.. kat simpang empat dari flyover batu gajah menghala ke bandar batu gajah..
kalau menghala ke batu gajah, korang akan perasan warung tuh kat sebelah kanan korang..
selain laksa, ader mee rebus, mee hailam ngan mee udang.. and ader cendol jugak~



price ok la.. standard jer..
rating laksa dia kalau aku nak bagi per 10, dapat la 5.. hehe..

pas makan kenyang-kenyang, aku bersama Cik Suraya ku menghabiskan masa kat Tesco Pengkalan..
nak balik bilik pon boring, sebab dak-dak lain ader yang pergi Ipoh, ader pergi Penang, and ader yang pergi Lata Kinjang..

sampai-sampai kat Tesco, terus pusing-pusing kat dalam and beli junk food sket and few barang-barang keperluan.. sambil-sambil tuh bergambar jugak la.. hehe..


*Suraya kat spa singgit~

masuk je Maghrib, kitorang terus solat kat surau Tesco pastu stret gi mapley nak tengok game Belanda lawan Jepun..
game yang menarik sebab Belanda mampu menang 1-0 jer..
terus bangga tengok team asia yang power..

pas game terus balik hostel and guess what, kitorang lah orang pertama sampai di kalangan dak-dak ni..
huhu.. so terisi jugak la hari ni..
lepas ni nak gi tengok Denmark lawan Cameroon lak..
mintak-mintak la Cameroon kalah.. wakaka~

4 comments:

SuRayA^i. said...

comel la model. nk ngurat boleh?
hahaha ngek.

Khairil Hafizi said...

hehe... ne ley.. ni model saye punye.. go get your own~ :P

matzam said...

bro, ada satu tmpt kat sha alam. laksa dia kawwwwww!! dia juai guna lori ja kat tepi jalan.

Khairil Hafizi said...

woo... betui ka.. katna?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails