Monday, December 27, 2010

gadget baruku - Iqua SUN Bluetooth headset

sebagai seorang eksekutif muda (ceeeeewaaahh!, poyo giler~), aku ngan my hunny Cik Suraya pon g shopping nak upgrade penampilan diri...
untuk memantapkan lagi penampilan seorang yang professional, aku pon bercadang nak carik Bluetooth headset untuk melengkapkan lagi E5 ku ini..

Sambil carik headset "gigibiru" tuh, kitorang pon carik new wristwatch untuk my hunny..
alang-alang tengah year end sale, apa lagi, serbu terus Isetan ngan Parkson kat KLCC tuh..
duk usha punye usha, my hunny pon berkenan ngan jam Bonia kt Parkson tuh..

cantek memang cantek.. kecil and sleek design..
simple but elegance..
walaupon da berkenan ngan jam Bonia tuh, kitorang usha gak jam laen..
kot2 jumpe yang menarik..
da dekat stgh jam pusing2, xjmpe gak yang berkenan..
so kitorang patah balik kat Parkson, and get the Bonia watch for my gurl..

hookay, my hunny nye barangan dah dapat, now my turn..
nek level 3, trus g kat Nokia nye store..
nampakkat display ader 2 design..
satu bluetooth headset yang single, satu lagi yang stereonye..
setelah consult punye consult, aku decide ambik yang single headset tuh..
sbb spesel dier bley charge pkai solar..
gile cooooool~~ >.<



uupss2~ gamba jam tangan my hunny tak sempat nak snap arituh.. nanti kita tggu post dier kat blog ek~

2 comments:

SuRayA^i. said...

lolololol,xkan kena pos pasal jam jugak?

Khairil Hafizi said...

:P... heee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails