Friday, December 17, 2010

inilah akibatnya bila terpaksa kerja time wiken [tribute pada my pren Bobo kat bawah tanah..]

mak uih title...
macam nak bg tribute kat orang mati plak..
chop2! sebelum korang pikir ape-ape..
it has nothing to do with dead people, and definitely not soooo touching-touching wutsoeva..

tengah duk bace artikel kat soccernet ngan football365.com, tibe-tibe Bobo ping aku kat FB..
tapi aku pelik, awat keluar gambar aku...
sekali laaa...
takde keje kot kawan aku sorang ni.,.
sempat lagi wat tribute kat aku...
korang tengoklah hasil kerja die...

siap letak muke aku kat profile pic dier.. wallah!

haaa... terharu aku wei...
kawan aku rindu kat aku...
kawan sepermainan di universiti...
kawan seperminjaman barangku...
kawan seperbisnesan-printingku..
dan kawan yang paling redha bile motornya ditabrakku... :P



encik anwar bin mahmod, selamat bekerja dihujung minggu..
kalau bos ko tak bagi rating tinggi memang ar..
aku sendiri gi gegar opis ko...


p/s: kenapa aku rase post ni sangat ghey? adulaaa..

2 comments:

Fauzan Abdullah said...

Mak aiii..

Terharuuu seyh!! Weyh, buat ntk aku skali. Hahaha :p

Khairil Hafizi said...

ojaaaaannnn!! omg~ bkk blog aku pkai BB kew... wah.. bangge2~ :p

ko suh bobo ltk gamba ko plak esok.. pastuh wat jadual bg ltk mke sme orang tiap2 ari.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails