Tuesday, October 6, 2009

LOL! .Gila-gila Weekend!

ethical... ethical.. kantian... utilitarianism... hurmm.. hurm...
fuhh.. pening kepala aku asyik mengadap lecture note CE ni..
malam ni ader test tapi aku ngan din da tak ada mood nak study..
so, due2 main tenet sampai kematu bontot..


dalam post sebelum ni aku ada janji nak cerita pasal weekend gila-gila kitorang..
so, dalam masa dan ayat yang singkat ni, aku akan cerita dengan tahap paling ringkas tentang apa yang berlaku sepanjang weekend aku minggu lepas.


credit to anep for the picture. more pics, visit here.


*date: 3-10-2009, Sabtu, Jam 16:00*

¤ -sedang melepak dengan rakan-rakan di bilik matpi sambil mengisi masa bermain poker
¤ -pisunk tiba-tiba bagi idea, ajak pergi mandi jeram
¤ -dalam masa 9.99 saat, persetujuan dicapai oleh budak-budak lain yang tinggal untuk bergerak ke Lubuk Timah
-(ingat nak gi Tapah tapi jauh, nak gi Ulu Chepor tapi tak tau jalan..)
¤ -jam 17:00++, kitorang sampai kat Lubuk Timah dan terus main air sampai kecut-kecut badan
-lepas main jeram, aku dan Bido lepak dalam kolam air panas jap
¤ -jam 18:30, sementara nak tunggu bobo sampai batu gajah, kitorang wat keje gila naik Cameron Highland semata-mata untuk dinner
-sambil makan di KFC, kitorang sebagai duta perhubungan pelajar-pelajar UTP menghantar beberapa orang wakil untuk menjalinkan hubungan diplomatik dengan pelajar-pelajar USM yang sedang makan di sana juga
-pasukan diplomatik diketuai oleh matpi, bersama wingman trainee beliau pisunk
¤ -jam 23:00, kitorang bergerak pulang kerana beberapa ahli pasukan yang hampir kena hipotermia
-sempat bergambar di tepi-tepi jalan bagi menghilangkan rasa mengantuk

*ahli pasukan*

¤ -pisunk (kapla projek)
¤ -keane (jurupandu & driver II)
¤  -pedot (driver II)
¤ - anep (jurugambar)
¤  - din (FnB)
¤ - azpa (machai I)
¤  - bido (pawang)
¤ - matpi (ketua diplomat)


*aktiviti berikutnya*

¤ -camping 1 night stay kat Pulau Pangkor

 ¤ - time : to be confirmed
¤ - open to all
¤ - aktiviti : main air, lepak-lepak, barbeque & campfire


p/s: tiada paksaan dalam aktiviti ini. sapa nak join btau je. no proper planning.. just grab and go..
ok2, cukup sahaja membebel petang ni, mari sambung study!

2 comments:

firdausMohamad said...

macho!
macho!

huish!
huish!

Khairil Hafizi said...

hahaha... ahli2 diplomat.. pasnh p pangkor plak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails