Monday, October 5, 2009

WTF! .S%#t! 'F' Your 'P'...!!!!

oh internet, kenapa la lembab sangat..
oh utp, apsal la semua website pon ko nak block..
oh isnin, apsal kelas aku banyak sangat hari ni..


weekend ku berlalu dengan bermacam-macam benda yang sangat menarik..
dan benda-benda itu yang membuatkan aku harap weekend itu 5 hari..
dan kelas itu 2 hari..
aku tak berkesempatan nak menulis pasal weekend aku yang lalu..
dan aku memang sangat malas serta tak ada mood disebabkan oleh projek tahun akhir aku..


tadi sebelum lab DC, tersalah naik lift sampai 3rd floor building 2..
nak dijadikan cerita, terserempak aku dengan SV kesayanganku..
tak sempat nak pecut dia terus panggil aku..
suh ambik progress report..
dia cakap report aku xbagus and perlu refined sehabis mungkin untuk interim report aku..
oleh kerana aku dah lambat nak pergi lab, maka aku just senyum-senyum kambing, ambik report aku and terus cabut g lab..


sampai jer kat lab aku terus la usha report aku..
lepas muka depan report tuh ader sehelai kertas yang dikepilkan sekali dengan report aku..
aku baca la tajuk kertas tuh..

"INTERIM REPORT SCORE SHEET"

wowowo... first time dia bagi score sheet..
dalam hati da tak berapa sedap..
lalu bila aku terus baca score sheet tuh sampai bawah, terus pandangan aku jadi gelap..
gelap gelita bak malam tiada rembulan dengan awan mendung tebal membawa angin kencang..






pergh... aku rasa cam aku bakal jadi orang first dalam batch aku nak kantoi FYP 1..
hadus..



huh, malas nak pikir petang-petang nih..
ngantuk pulak lepas makan brunch-tea lepas lab tadi..

qada breakfast - chicken burger
qada lunch - beef burger
tea break - hot dog set

k la.. aku nak tido dulu.. malam ni ader kelas lagi..
hai, malasnya.. esok ader test Corporate Ethics..
so, wish me luck orait kawan-kawan?

6 comments:

bobo said...

hidup ini memang pal*& tapi hidup ini juga kembara.

SuRayA^i. said...

i speechless tgk dkt mark tu..

Khairil Hafizi said...

bobo - tuh la pasal.. hidup aku ader kembara.. tapi fyp nh mmg menyebabkan aku rase nak withdraw.. semangat = 0.00%

Khairil Hafizi said...

suraya - huhu... da nasib badan~

SuRayA^i. said...

nvr mind, it's still not too late nak btulkan everythg anyway.
so smgt 0.00% tu sile tingkatkn sket okeh :)

Khairil Hafizi said...

suraya - hait!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails