Wednesday, November 18, 2009

WTF! .Mee 50% Halal?

Adeyh.. Sungguh aku tak faham...
Dah la letak gambar porn star jadi model makanan..
then ader pulak perasa ayam babi..
siap ade daun pisang lagi tuh..




ish, da macam monyet la pulak rasanya sampai makan daun pisang..
tak penah lagi selama 21 tahun aku hidup, Islam ade kategori 50% HALAL..
yang aku belajar either it's halal atau haram..

Tolonglah wahai jiran sebelah.. macam mana lah tak kena tsunami, kena gempa bumi..



p/s: Ya Allah, jauhkanlah kami dari godaan syaitan yang menyesatkan ini..

14 comments:

oyenks said...

menarik info nih
part 50% halal tu sangat tahapa2!!
padahal golongan islam kat sana kuat and extreme sket
huu.. ntah~`

Nor Hanis said...

nice parody~

:P

ZeTtY said...

-__-"
agama diorg ade kot istilah 50% halal tu.silap2 5% pon ade jugak yg die jual~~

Orkid said...

harap je negara islam terbesar

takpe.

sedekahkan al-fatihah semoga mereka diberi petunjuk :)

Khairil Hafizi said...

oyenk - macam mana la "serambi mekah" xkene tsunami..

Khairil Hafizi said...

Nor Hanis - xtau la nh spoof ke x.. tapi byk blog yang post about this too..

Khairil Hafizi said...

zetty - haa... yang tuh wat aku trigt cite bobo.. hahaha..

Khairil Hafizi said...

rahmah - amin..

SuRayA^i. said...

knp die x buat 99.9% halal ek?95% halal ke..kn lbey 'meyakinkan'

Khairil Hafizi said...

suraya - tuh ah psl yang... at least klau ckp 99% halal orang konfiden ar sket... sket je haram.. xbyk pon.. hahaha

Capo Grande said...

apsal dia xtulis 50% haram?? ni semua iklan menipu nih...huhuhu...

kersani said...

aku tak minat dgn mee....

tapi aku minat dengan 'gadis' yang tengah makan mee tu...

dia pun 50% 'halal' jugak ke bro???

:P

heheh!

Khairil Hafizi said...

capo - haha... agak ar... nh memang niat nk kenekan orang islam je nh..

Khairil Hafizi said...

matpi - errr... yg gadis tuh aku no komen... tp klau nk halalkan tuh ikut nafsu dan iman masing2... haha.. (mode: alim2 kucing sempenan minggu peperiksaan.. haha)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails