Monday, July 26, 2010

alkisah menunggu nak report duty..

khamis lepas, aku ngan Cik Suraya gi melaksanakan salah satu kewajipan kitorang sebagai bekas pelajar tajaan Petronas untuk lapor diri tamat pengajian sempena result kitorang yang baru keluar..
kitorang sampai front desk pejabat sponsor dalam jam 11.30 pagi namun..


sampai berjanggut gak ar tunggu..
daripada takde orang, sampai beratur student-student lain blakang kitorang yang nak lapor diri..
bila dah ada orang attend kt front desk tuh, the whole process tak sampai 15 minit pon..
itu pun lepas jenuh aku tepon helpdesk sampai abih bateri henpon..

haish.. jangan la aku pon jadi macam ni nanti... amin..






p/s: janganlah berjangkit penyakit-penyakit ini kat follower-follower blog ni dan tuan punya blog yerp.. (^_^)

2 comments:

Fauzan Abdullah said...

lamenyer korg tggu..

kitorg kjap jer..siap dpt financial report lgi..huhu.. dieorng busy kot dat time.

Khairil Hafizi said...

hahaha... bad impression babe.. tuh seb baek aku yg penah intern kt pet, so tau la diorg sebok camner.. tp klau org lua... malu babe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails