Tuesday, July 6, 2010

suatu ketika dulu..

baru sahaja menyelongkar almari aku di kala menunggu game Holland vs Uruguay, terjumpa lak gambar ini..
.
.

klik gambar untuk view yang lebih jelas.


ni gambar aku time darjah 2..
.
.
.

cube korang carik, yang mana satu aku.. hehe..
of kos la yang paling cute kan? hehe..
time orang lain comot-comot lagi, aku tetap maintain cute..
muahahaha.. motip angkat bakul sendiri~

kat dalam kelas ni dulu la kening aku berjahit..
sebab terlanggar bucu meja time tengah maen kejar..
kat kelas ni jugak la aku wrestling ngan kawan aku sampai cikgu datang jadi ref.. haha...








p/s: teringat zaman sekolah rendah dulu.. paling tak suke kalau kena pergi ambik report kad.. bukan sebab result tak elok, tapi nanti cikgu report kat bapak aku perangai aku yang super hyperaktif.. sampai kena berdiri atas kerusi and kat luar kelas... -___-"

1 comment:

Fauzan Abdullah said...

bestnyer ade gmabr kecik2.. tba2 nk g korek and mencari.. hahah..

ko mmg cute keane! till now pon.. hahaha :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails