Wednesday, July 14, 2010

melantak merata bersama keane musim baru!

hye hye hye!
dah bersawang rupanya blog ni..
lama sangat tak update..
sorry la ek.. xde bahan nak letak..

dari tajuk atas tuh pon da bley tau kan post ni pasal ape..
of kos la pasal makan..
dan partner in crime yang tidak asing lagi,
my lovely Cik Suraya~ XOXOXOXOXOXO~


ok, kali ni, kitorang g serbu restoran ayam penyet yang feymes banget tuh..
dah banyak dah cawangan-cawangan ayam penyet ni..
sebenarnye da lame nak try makan since restoran ni baru bukak kat ipoh..
tapi sebab busy ngan tugasan-tugasan final year, so tunggu balik kl baru try..



restoran ayam penyet yang kitorang serbu ialah di Wangsa Walk, Wangsa Maju..
saje pilih kat situ, since Wangsa Walk pon baru bukak, so nak usha ape yang menarik la..

restoran ni sediakan masakan jawa timur and ader juga masakan minang..
antara menu -menu yang fevret kat sini macam ayam penyet, udang penyet, bakso penyet, dendeng balado, gado-gado dan sup ekor..
kitorang decide untuk try satu menu jawa timur and satu menu minang..
kitorang pilih ayam penyet dan dendeng balado a.k.a daging bakar bercili..

amcam? terliur tak tengok gambar-gambar ni? sedap.. kriuk-kriuk dia pon best..


untuk drinks pulak, aku pilih Indonesian Ice Tea, Cik Suraya lak pilih Ice White Coffee..


so, untuk first experience, memang sedap ayam penyet kat sini..
no wonder la si Nita ngan Chana beria promote kat aku..
memang xpuas try 2 menu tuh aja..
so next time kena pergi lagi ni..
nak try menu-menu lain lak..

10 comments:

oyenks said...

"antara menu -menua yang fevret kat sini macam ayam penyet, udang penyet, bakso penyet.."
pergh,semua nak penyet

Khairil Hafizi said...

hahaha.. agak ar.. tapi sedap wei ayam penyet dier.. menarik ader kriuk2 tabur.. sedap2..

Orkid said...

sdapnyeee aku pnh mkn ns ayam penyet je,,dgn teh kebanggaan die tuh. haha

tp kt the curve. lyn gak lah esp sambal die

Khairil Hafizi said...

sambal dier memang best.. ngan lada giling kt dendeng tuh memang sodap~~ nyum3~

Fauzan Abdullah said...

ala..kt trg tak de..

y trg must b d place place to b!

SuRayA^i. said...

jom jom g sakae sushi plk~

Khairil Hafizi said...

ojan - xper beb, bln depan ko da jd org damansara.. melantak la puas2... dpt gaji je cuti2 satu mesia.. mari pergi sarawak.. aku nak makan mee kolo ngan laksa sarawak~ weee~

Khairil Hafizi said...

sayang - oh sakae sushi~~~ $$$$$$~~~

Fauzan Abdullah said...

sarawak? haa.. menariikk.. jooommmm!!!

Khairil Hafizi said...

hahaha... doa aku dpt keje cepat.. jom pegi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails