Friday, July 16, 2010

semalam launch, arini trus g try..

haaa... tau ape baru launch semalam?
tau tak? tak tau? betul ni?
seyes? hehe... k2..

ini la yang baru launch semalam.. baru je tengok kt iklan and page facebook tau..



inilah GCB... berger baru Mcd yang baru launch semalam..
how wuz it?
hurm.. biase jer..

kalau nak banding ngan Prosperity Chicken Burger, xley lawan la..
kalau nak banding ngan Spicy Chicken McDeluxe, aku prefer Spicy Chicken lg..
kalau nak banding dengan McChicken, same je kot..

so conclusion nye, GCB ni maybe too overated kot..
xder la glorious or goooood sgt..
bese jer..
and the size? ape kate korang tengok sendiri kt Mcd...
xbest la aku spoil all the fun kan? hehe..

4 comments:

Fauzan Abdullah said...

and its gone?

haha :P

aku bru jer nk try.. tp ko ckp pon mcm tuh, so tak jdi la kot. haha

oyenks said...

oh aku pun baru makan semalam!
gila lah mak tak tahu tu barul launc.
ingatkan dah berkurun.

Khairil Hafizi said...

ojan - beb, try je la.. huhu... laen org laen rase nye.. tp stakat ni aku ngan adek aku xgemar la gcb tuh.. bek mkn spicy chicken...

Khairil Hafizi said...

oyenks - hehe.. aku baru tau mende tuh launch sebab aku follow page mcd malaysia kt fb.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails