Thursday, July 15, 2010

da grad da aku..

malam tadi tepat pukul 12..
aku terus check my final exam result..
walaupun tenet kat umah tak berapa stabil malam tadi..
gigih gak bukak..
and alhamdulillah, finally i'm officially graduted..

maybe aku patut rase happy skang..
coz finally aku da grad sebetul-betulnya..
tapi lepas tengok result semalam, perasaan pertama yang  aku rasa adalah down gile2..
bukan apa, all the hard work 6 sem before that semuanya macam xder makne lepas dapat result last ni..
i cannot so much be proud with the result..
tak nak la orang kate tak bersyukur, alhamdulillah la sebab da grad..
mungkin rezeki bukan untuk aku kot..
so tak leh nak wat ape sangat..
terima je la..

klau aku cakap ngan orang, diorg akan kate
"ok la tuh... orang laen klau dapat result macam tuh da hepi ko tau.. bukan senang nak dapat.."
memang la kan.. klau nak compare ngan orang lain sekadar nak sedapkan ati..
but you cannot run from the truth forever..
sooner or later kne face gak kan..

it my worst result for undergraduate..
and i have to accept it..
so, tak salahkan kalau aku nak down? kan?
salah sape? salah diri sediri jugak..

hope result ni tak affect my chances dapat keje kt pet..
tolong la dapat...
amin...

4 comments:

SuRayA^i. said...

dpt nye nnt..
dun wori =D

btw congrats jgk =D

Khairil Hafizi said...

tq~~~~~~

Orkid said...

confirm dpt pny. jgn sedih lame2 :D

Khairil Hafizi said...

amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails