Wednesday, July 28, 2010

di larang makan atau minum di kedai buku, dan aku tetap makan.

kalau dah memang kaki makan..
apa aku kesah kan? hehe..

tak paham? takpe2.. kita rewind dulu..

today got meeting with my former bos..
mintak keje sket la..
nak wat dwet raya taun ni..
bini nak balik kampong lagi ni, kalau takdak dwet camna nak sapot balik kan?

arini bos nak blanja makan..
bila tanya selalu makan kat mana, dia pon selamba jawab,

"selalu makan kat Kinokuniya.. breakfast set dia best"

heh? lunch kat Kinokuniya? biar betul? jangan kate baca buku time lunch da la.. @_@
then she brought me to the second floor of the bookstore..
wah, terkejut aku...
rupenye ader coffee house kat atas ni rupanya..
8 bulan aku intern kat KLCC, tak penah tau ada tempat ni..
"kantoi tak pergi Kinokuniya.. =P"



coffee house yang bernama Coffee Club tuh sediakan makanan Western ala-ala O'Brien..
ader breakfast set, toast, spaghetti dan sandwich..
so memandangkan bos nak belanja, aku pon menebalkan muka order makanan lagi mahal dari bos aku.. hehe..
bos order kaya set tapi aku p bantai order Rosemary Chicken Burschetta..
aku tak tau pon ape aku order.. tapi bila sampai2.. menarik..
rasa cam makan mini pizza tapi pkai baguette..

tak sempat ambil gambar tadi coz segan.. bos ngan partner dier ada sekali..
so aku google je la gamba kt tenet untuk korang dapat gambaran ape mende la bruschetta tuh..


.
.
.


ooo yeah.. keje da dapat... lets meet the dateline..
kumpul duet untuk menyara keluarga!

6 comments:

Hamzah Ian said...

hey.. cun ah gambar header kat atas tuh.. hehehe

Khairil Hafizi said...

thanks for the compliment!

victoire said...

Congrats Keane.. Keje ngan company ape? Post?
Alhamdulillah rezeki ko x pening cari keje

Khairil Hafizi said...

tq2... xder post mne2 pon.. aku tolong my former boss wat keje sket.. dpt la upah sket.. wat duet raya... hehe

Orkid said...

amboi3. amek gmbr malu, order mcm2 x malu plak. hahaha

Khairil Hafizi said...

rezeki jgn ditolak kawan2... hehe.. da name pon keane.. op kos nk try kan mknn xpenah dgr.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails