Monday, July 5, 2010

cooke doodle doo~

fuhh... dah seminggu lebih duk umah selepas bergelar penganggur..
oh well, tak tau apa lagi nak buat selain mengabihkan beras family dan menternak lemak-lemak untuk perusahaan domestik..

last monday pergi interview untuk kerja part-time kat damansara..
mintak jadi tele-sales..
xtau la dapat ke tak..

after interview niat nak stret balik rumah..
tapi on da way sampai umah perut dah wat deringan menandakan masuknya waktu melahap..
alang-alang dah sampai bukit raja, terus parking kat jusco..
time tuh jugak la teringin nak makan peri-peri chicken so langsung lah aku ke Nandos.. hehe..



sampai je kat Nandos aku dengan lancarnye terus order 1/2 chicken extra hot peri-peri + peri chips + potato salad + ice lemon tea..
 oh well, kalau nak makan peri-peri, better makan yang paling pedas..
baru panas lidah ngan bibir sumer..
kalau pedas pon takpe, ice lemon tea kat sini bley refill, so tambah la sebanyak yang mungkin yer~
peri chips pon best sebab peri chips kat sini bukan cam fries biase yang gune garam, tapi diorang letak serbuk chili yang dapat membangkitkan deria rasa korang.. hehe..

in conclusion, memang kenyang la kan dapat melantak 1/2 chicken..
before balik umah tuh sempat lagi melencong g Klang Parade, g bli donashi kt Big Apple..
memang seronok la dak2 kat umah tuh dapat donashi comel2 tuh.. 
aku nak makan pon sayang, cute sangat..



wow, dah masuk minggu kedua aku kat rumah ni..
mintak-mintak la cepat dapat kerja..
dah naik segan aku mintak-mintak duit kat papa..


p/s: world cup yang sangat mengecewakan untuk Selecao tapi Deutchland masih on the right track..
go go Özil!

2 comments:

SuRayA^i. said...

besar gk donashi tu sbnrnye eh?

Khairil Hafizi said...

huhu.. standard sushi kot... maybe sbb hazlee yang pegang, nmpk besar sket..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails